Dispositivi & Accessori
Karamel parfait
Prep. 20min
Totale 7h
10 stuks
Ingredienti
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
6 g
Calorie
1801 kJ /
430 kcal
Grassi
33 g
Fibre
0.6 g
Carboidrati
28 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Karamel maken
14 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nessuna valutazione
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Nessuna valutazione
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Lemon curd
20min
Vloeibare karamel
25min
Caramel vanille bourbon saus
Nessuna valutazione
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Mangochutney
1h 20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Crème anglaise
15min