Dispositivi & Accessori
Balsamicolax och squashnudlar
Prep. 10min
Totale 25min
4 portioner
Ingredienti
-
balsamvinäger70 g
-
vitt vin80 g
-
honung80 g
-
dijonsenap20 g
-
färsk rosmarin endast bladen1 msk
-
vitlöksklyfta1
-
frysta laxfiléer, skinnfria, tinade (à ca. 150 g)färska laxfiléer, skinnfria (à ca. 150 g)4
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar1 nypa
-
squash500 g
-
olivolja1 msk
-
saft av citron, nypressadmsk
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
33 g
Calorie
1837 kJ /
439 kcal
Grassi
22 g
Fibre
1.7 g
Carboidrati
22 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
10 lättlagade laxrätter
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Laxburgare med parmesanzucchini
Nessuna valutazione
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Nessuna valutazione
Curry laksa
Nessuna valutazione
Fisktacos med japansk majonnäs
Nessuna valutazione
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Nessuna valutazione
Avokado med ägg och laxtartar
Nessuna valutazione
Sous-vide lax
Nessuna valutazione