Dispositivi & Accessori
Risotto met eekhoorntjesbrood
Prep. 10min
Totale 35min
4 porties
Ingredienti
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
8.1 g
Calorie
1861 kJ /
444 kcal
Grassi
14.4 g
Fibre
2.1 g
Carboidrati
69.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Nessuna valutazione
Champagne en pompelmoes sorbet
Nessuna valutazione
Zalmtartaar
10min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Mini Fougasse
Nessuna valutazione
Bevroren veenbessen margarita
5min
Pompoenrisotto met spek
25min
Creatief Basisbrood
45min
Thaise rode curry
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min