Dispositivi & Accessori
Butternutsoep met Curry en Mango
Prep. 25min
Totale 30min
8 porties
Ingredienti
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 porties
Sodio
45.7 mg
Proteine
3.7 g
Calorie
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Grassi
16.9 g
Fibre
5.5 g
Grassi saturi
5.8 g
Carboidrati
24.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De Warme Smaak van de Herfst
5 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Zachte Appelcake
50min
Mediterrane groentepasta
Nessuna valutazione
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nessuna valutazione
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nessuna valutazione
Romige Feta Dip
Nessuna valutazione
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Tomatensoep met Burrata
35min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Verse Tomatensoep
30min