Dispositivi & Accessori
Nyonya kip-curry bun
Prep. 10min
Totale 2h 45min
8 porties
Ingredienti
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
521 mg
Proteine
23 g
Calorie
2084 kJ /
498 kcal
Grassi
26 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
12 g
Carboidrati
43 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nessuna valutazione
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nessuna valutazione
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nessuna valutazione
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Oost-Europese brunch
Nessuna valutazione
Italiaanse brunch
1h 30min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Dubai Chocolate Macarons
Nessuna valutazione