Dispositivi & Accessori
Kalfszwezerik met lente-uien
Prep. 20min
Totale 3h
6 porties
Ingredienti
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
25 g
Calorie
2280 kJ /
545 kcal
Grassi
45 g
Carboidrati
10 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Peperkoek met Honing
Nessuna valutazione
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nessuna valutazione
Eiersalade met curry
1h 30min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Gazpacho met kers en munt
Nessuna valutazione
Gorgonzola spread
Nessuna valutazione
Vegan challah brood
2h 30min
Tarte Tatin
2h
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Dubai Chocolate Macarons
Nessuna valutazione
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nessuna valutazione
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione