Dispositivi & Accessori
Victoria biscuit gebak
Prep. 10min
Totale 1h 10min
10 porties
Ingredienti
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opzionale)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
4.1 g
Calorie
1683 kJ /
402 kcal
Grassi
25.5 g
Carboidrati
39 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nessuna valutazione
Groene biscuittaart
Nessuna valutazione
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Nessuna valutazione
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nessuna valutazione
Lactosevrije tiramisu
Nessuna valutazione
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nessuna valutazione
Drie soorten melk cake
2h
Appelmuffins
40min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nessuna valutazione
Dubai Chocolate Macarons
Nessuna valutazione