Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chicken Stock
- 1 carrot, medium, peeled and quartered
- 1 onion, medium, quartered
- 1 stalk celery, sliced
- 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)
- water, to cover (not higher than max. fill mark)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
Dumplings
- 110 g all-purpose flour
- 15 g baking powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried ground summer savory, to taste
- 120 g cold water
Fricot
- 100 g onions, quartered
- 100 g celery, with leaves, quartered
- 2 - 3 tsp dried ground summer savory, to taste
- 600 g potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced
- 250 g carrots, peeled and diced
- 2 tsp salt, to taste
- freshly ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2550.1 kJ / 609.5 kcal
- Proteine
- 36.2 g
- Carboidrati
- 64.2 g
- Grassi
- 23.4 g
- Grassi saturi
- 6.2 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodio
- 2536 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Chocolate Cream Pie
5 Std. 55 Min
Pineapple Cinnamon Drink
35 min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Honey Sesame Snaps
2 Std.
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25min
Strawberry Swirl Cheesecake Ice Cream
6 Std. 40 Min
Chicken and Pineapple Wraps
1 Std. 20 Min
Cream of Crab Soup
45 min
Southwest Creamed Corn
25 min