Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 140 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 60 g unsalted butter, cubed, divided
- 140 g bacon, cured, smoked, sliced, in pieces (2.5 cm)
- 450 g mushrooms, fresh, quartered
- 450 g chicken thighs, skinless, boneless, cut into pieces (5 cm)
- ½ tsp salt, to taste
- black pepper, ground, to taste
-
140 - 285
g white wine, to total 450 g liquid when combined with strained broth
o 140 - 285 g chicken stock, to total 450 g liquid when combined with strained broth - 15 g porcini mushrooms, dried
- 15 g fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 30 g all purpose white flour
- ½ tsp white pepper, ground, to taste
- ½ tsp paprika
- pasta, any type, cooked, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2172.1 kJ / 519.2 kcal
- Proteine
- 25.9 g
- Carboidrati
- 18.3 g
- Grassi
- 35.6 g
- Grassi saturi
- 15 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodio
- 757.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Japanese Bakery Special Custard
2 Std.
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Yellow rice with chicken
40 min