Dispositivi & Accessori
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Prep. 10min
Totale 3h 50min
8 stuks
Ingredienti
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Pompoenroom
-
water500 g
-
pompoen geschild, in stukken (1-2 cm)400 g
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie20 g
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm)Scamorza in plakjes (4-5 mm)200 g
-
bacon (gekookt), in plakjes60 g
-
Parmezaanse kaas in schilfers25 g
-
creme van balsamicoazijn10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
396.6 mg
Proteine
15.3 g
Calorie
1473.3 kJ /
352.1 kcal
Grassi
13.9 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
6.3 g
Carboidrati
41.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza Gourmet
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nessuna valutazione
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Nessuna valutazione
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Burrito ontbijt
Nessuna valutazione
Met frambozen doordrenkte azijn
Nessuna valutazione
Paksoi en ham rijst
40min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Koken van basmatirijst
35min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Groentesticks
Nessuna valutazione