Dispositivi & Accessori
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Prep. 20min
Totale 1h 15min
6 porties
Ingredienti
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
742.5 mg
Proteine
12 g
Calorie
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Grassi
15.4 g
Fibre
8.6 g
Grassi saturi
8.6 g
Carboidrati
50.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flexitarische smaken
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Vegetarische pizza
Nessuna valutazione
Groene smoothie bowl met gojibessen
Nessuna valutazione
Kokosnoot en chocoladesorbet
Nessuna valutazione
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nessuna valutazione
Varkenshaasje in papillot
1h
Courgetteomelet
40min
Amandelpasta
1h 10min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nessuna valutazione
Gebakken spinazie met eieren
40min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min