Dispositivi & Accessori
Poached eggs with blade cover
Prep. 10min
Totale 30min
2 portions
Ingredienti
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
118.3 mg
Proteine
7.5 g
Calorie
371.9 kJ /
88.9 kcal
Grassi
5.6 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
1.9 g
Carboidrati
0.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Steamed rice
25min
Jasmine rice
40min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Peanut brittle
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Poached eggs using blade cover
30min
Hollandaise
15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Fruity dream
10min
Mashed potatoes for two
30min