Mushroom sauce
TM6 TM5 TM31

Mushroom sauce

3.9 (156 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 40 g salted butter
  • 3 eschalots, cut into halves
  • 50 g white wine
  • 250 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
  • 150 g fresh portobello mushrooms, cut into slices
  • 2 tbsp Worcestershire sauce
  • 250 g pouring (whipping) cream
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 10 g fresh chives, finely chopped

Valori nutritivi
per 1 Complete recipe
Calorie
5328.7 kJ / 1184.2 kcal
Proteine
16.4 g
Carboidrati
17.9 g
Grassi
124.6 g
Grassi saturi
80.3 g
Fibre
8 g
Sodio
987 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative