Dispositivi & Accessori
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Prep. 15min
Totale 40min
4 porties
Ingredienti
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (opzionale)1 - 2 snuifjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
911 mg
Proteine
11.5 g
Calorie
1820 kJ /
435 kcal
Grassi
17.3 g
Fibre
15.8 g
Grassi saturi
2.3 g
Carboidrati
62.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Batch Cooking & Meal Prep
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Hummus van rode biet
10min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Guacamole
5min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Boekweit met champignons
25min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Vegan cheddar mac & cheese
Nessuna valutazione
Garnituur van courgette
30min
Zoetzure tempé
50min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min