Dispositivi & Accessori
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Prep. 35min
Totale 1h
4 porties
Ingredienti
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
11 g
Calorie
1659 kJ /
396 kcal
Grassi
13 g
Carboidrati
54 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Risotto bolognese
45min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Pastasalade met forel en groenten
Nessuna valutazione
Tandoori kip wraps
50min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Curryworst en linzen
1h
Fideuá van groenten
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Moussaka met linzen
2h 20min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min