Dispositivi & Accessori
Borscht
Prep. 15min
Totale 50min
6 porties
Ingredienti
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
2 g
Calorie
513 kJ /
123 kcal
Grassi
7 g
Fibre
4 g
Carboidrati
12 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Stevige linzenchili
50min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nessuna valutazione
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Lamsspiesjes
Nessuna valutazione
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Antioxidantenboost
10min
Venkelsapje
10min
Bessenjamtaart
2h 35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Sapje van rucola en waterkers
Nessuna valutazione