Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
TM6 TM5 TM31

Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto

4.6 (209 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g pine nuts
  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g fresh parsley, cut in pieces
  • 60 g onion, halved
  • 300 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g olive oil
  • 150 g dry white wine
  • 250 g risotto rice
  • 10 - 12 fresh sage leaves, to taste
  • 600 g liquid chicken stock
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 200 g cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)
  • 20 g unsalted butter, diced

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2607.9 kJ / 623.3 kcal
Proteine
25.3 g
Carboidrati
70 g
Grassi
24.4 g
Grassi saturi
6.7 g
Fibre
3.5 g
Sodio
1106.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative