Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Poached Pineapple
- 1 pineapple (approx. 25 oz)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 1 oz lemon juice
- ice cubes, for water bath
- 2 oz sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 14 oz fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz coconut cream
- 4 oz sugar
- 7 oz simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 4 oz vegan butter, room temperature, plus extra to grease
- 14 oz sugar
- 12 oz coconut cream
- 14 oz coconut milk
- 7 oz plant-based egg substitute, e.g. JUST Egg
- ¾ tsp vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 16 oz glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 3 oz powdered coconut milk
- 1 oz confectioners sugar
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Proteine
- 7.8 g
- Carboidrati
- 111.5 g
- Grassi
- 36.9 g
- Grassi saturi
- 28.2 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodio
- 300.1 mg
Ricette alternative
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Rainbow Yogurt Parfait
20min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1h 45 min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13u. 20min
Eggnog Bundt Cake
1h 45 min
Mushroom and Chocolate Muffins
1h
Sweet monkey bread
3 Std.
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Lemony Bunny Bread Rolls
2 godz. 40 min
Mango frozen yogurt
5min
Mango Ice Cream
2h 20 min