Dispositivi & Accessori
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Prep. 1h
Totale 2h 50min
12 pieces
Ingredienti
Biscuit Base Dough
-
blanched almonds200 g
-
medium egg1
-
cornflour40 g
-
vegan margarine30 g
-
caster sugar60 g
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Vegan Caramel
-
caster sugar250 g
-
coconut cream to taste280 - 310 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vegan margarine cold and in one piece50 g
-
vinegar1 Tbsp
Vanilla Cream
-
water50 g
-
caster sugar170 g
-
vanilla sugar, homemade5 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)150 g
-
lemon juice2 - 3 drops
Chocolate Sauce
-
vegan dark chocolate small pieces or callets200 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
110.3 mg
Proteine
7 g
Calorie
2146 kJ /
512.9 kcal
Grassi
30.2 g
Fibre
4.2 g
Grassi saturi
13.8 g
Carboidrati
57.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Free From
76 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1h
Plum Clafoutis
1h 15min
Roasted Banana Affogato
10h 55min
Panellets
11h 20min
Aquafaba Meringue Star Cookies
1h 45min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Crushed Ice
5min
Chocolate Coated Banana Sticks
1h
Buckwheat Crêpes
30min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min