Dispositivi & Accessori
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Prep. 40min
Totale 2h 50min
6 porties
Ingredienti
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
84.2 mg
Proteine
6.1 g
Calorie
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Grassi
21.8 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
14.2 g
Carboidrati
30.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feesttafel
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Paashaas apero-hapjes
Nessuna valutazione
Aardbeien mille-feuille
5h
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Honingraat
1h 30min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Crème anglaise
15min