Dispositivi & Accessori
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Prep. 30min
Totale 10h
16 porties
Ingredienti
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1461.1 mg
Proteine
127 g
Calorie
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Grassi
115.1 g
Fibre
4.3 g
Grassi saturi
43.9 g
Carboidrati
56.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feestelijk Buffet
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nessuna valutazione
Paashaas macarons
Nessuna valutazione
Appel strudel
1h 45min
Appeltaart
1h
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nessuna valutazione
Basisbouillon
Nessuna valutazione
Kerstman macarons
3h 20min
Basisrecept Brood
3h