Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 ½ oz all-purpose flour
Rice
- 10 oz long-grain rice
- 35 oz water
- 1 tsp salt
Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz celery, cut into pieces (½ in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp Cajun spice mix
- 3 dried bay leaves
- 6 oz vegetable oil
- 28 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste (see Tip) (opzionale)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 6 oz andouille sausage, pre-cooked, sliced in rounds (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 3 green onions, sliced, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3236.8 kJ / 773.6 kcal
- Proteine
- 25.3 g
- Carboidrati
- 64 g
- Grassi
- 46.8 g
- Grassi saturi
- 6.5 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodio
- 1162.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Marry Me Chicken
40 Min
Artichoke Alfredo Sauce
45 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Salisbury Steak TV Dinner
1hod.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 Std. 10 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1hod.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min