Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Marinade
- 3 oz Stone's Green Ginger Wine
-
24
oz pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)
o 24 oz center cut bone-in pork loin, trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.) - 2 tbsp hoisin sauce
- 1 tsp olive oil
Black Bean Sauce
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed if preferred (e.g. serrano) (opzionale)
- 2 garlic cloves
- 1 can low sodium black beans (approx. 15 oz)
- 2 oz soy sauce
-
1
tsp sesame oil
o 1 tbsp Chinese cooking wine - 3 oz water
- 1 tsp brown sugar
Rice and Vegetables
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 bunch broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds
- 1 can bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained
- 1 green onion, trimmed and thinly sliced, to garnish
- 1 - 2 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1726 kJ / 411 kcal
- Proteine
- 33.8 g
- Carboidrati
- 55.2 g
- Grassi
- 3.7 g
- Fibre
- 9.7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Garam Masala
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Beef Jungle Curry
1h
Basque Chicken
1h 10min
Greek Style Pork Stew
50min
Greek Style Pork Stew
1h
Chicken Marsala
40 min
Chicken Adobo
1h 25min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min