Dispositivi & Accessori
Chocolate butter cream
Prep. 5min
Totale 10min
400 g
Ingredienti
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
Dutch cocoa powder20 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 400 g
Sodio
22.6 mg
Proteine
4.7 g
Calorie
7878.3 kJ /
1882.9 kcal
Grassi
99.9 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
63.2 g
Carboidrati
261.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hip Hip... Hooray!
85 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Victoria sponge cake
1h 20min
Buttercream Icing
10min
Salted caramel slice
2h 30min
Icing sugar
10min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Buttercream Icing
5min
Buttercream icing
5min
Cream cheese frosting
5min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic chocolate cupcakes
40min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min