Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Proteine
- 17.1 g
- Carboidrati
- 38.1 g
- Grassi
- 28.5 g
- Grassi saturi
- 16.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodio
- 258.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Smoked salmon slice
2h 40 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Zucchini slice
45min
Roasted carrot dip
1h
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min