Geräte & Zubehör
Shepherd's pie with butter bean mash
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)40 g
-
water600 g
-
lamb cut into cubes250 g
-
dried oregano4 tsp
-
olive oil80 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces2
-
celery stalks trimmed and cut into pieces2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces4
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
tomato passata60 g
-
Worcestershire sauce20 g
-
canned butter beans (2 cans), rinsed and drained800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
641.3 mg
Protein
57.4 g
Kalorien
5373.2 kJ /
1284.2 kcal
Fett
75.7 g
Ballaststoff
24.3 g
Gesättigte Fettsäuren
21.3 g
Kohlenhydrate
97.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Potato bake
1 Std. 35 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min