Dispositivi & Accessori
Aardappelpuree met de Peeler
Prep. 10min
Totale 35min
4 porties
Ingredienti
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (opzionale) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
623.7 mg
Proteine
5.5 g
Calorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Grassi
12.4 g
Fibre
5.1 g
Grassi saturi
7.7 g
Carboidrati
41.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basis
8 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pulled pork burgers
Nessuna valutazione
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Stoofvlees
3h 10min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nessuna valutazione
Pompoen Chai Latte
20min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Romige Aardappelsalade
Nessuna valutazione
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nessuna valutazione
Thaise nachos
Nessuna valutazione