Dispositivi & Accessori
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prep. 10min
Totale 35min
4 porties
Ingredienti
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
728.3 mg
Proteine
44.3 g
Calorie
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Grassi
62.3 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
33.5 g
Carboidrati
2.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De Friend® in de zomer
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
XXL - Pompoensoep
50min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nessuna valutazione
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Bechamelsaus
15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nessuna valutazione
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Romige courgettensoep
35min
Kruidenvinaigrette
Nessuna valutazione
Hollandaisesaus
15min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Bearnaisesaus
20min