Dispositivi & Accessori
Hollandaise saus
Prep. 5min
Totale 15min
500 gram
Ingredienti
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 500 gram
Sodio
939 mg
Proteine
48 g
Calorie
15119 kJ /
3611 kcal
Grassi
380 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
203 g
Carboidrati
11 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nessuna valutazione
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nessuna valutazione
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nessuna valutazione
Pindakaas en koekjesijs
Nessuna valutazione
Vegetarische hamburger
45min
Tiramisu met chocolade en chili
Nessuna valutazione
Zalm mozaïek
Nessuna valutazione
Salmorejo
Nessuna valutazione
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Béarnaisesaus
Nessuna valutazione