Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
TM6 TM5

Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)

4.6 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 7 oz yellow onion, cut into quarters
  • 4 garlic cloves
  • 2 oz pancetta, cubed
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 3 oz carrot, diced (approx. 1 carrot)
  • 14 oz tomato purée (concentrated)
    o 14 oz tomato passata
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • ½ oz balsamic vinegar
  • 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
  • 16 oz ground beef
  • ½ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste
  • 8 oz squid ink pasta (see Tip)
  • 9 oz cherry tomatoes, cut into halves
  • 14 oz black lentils, canned, drained
  • grated Parmesan cheese, to garnish (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2729.1 kJ / 649.8 kcal
Proteine
56.5 g
Carboidrati
35.8 g
Grassi
27.4 g
Grassi saturi
9.8 g
Fibre
17.3 g
Sodio
1522.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative