Dispositivi & Accessori
Spek en fontina gerolde pizza
Prep. 15min
Totale 2h 10min
8 porties
Ingredienti
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
23 g
Calorie
1791 kJ /
428 kcal
Grassi
17 g
Fibre
2 g
Carboidrati
49 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Savarin
9 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Preiquiche
1h 45min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Bibimbap burrito
45min
Gevulde groenten
1h 20min
Pastasalade met forel en groenten
Nessuna valutazione
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nessuna valutazione
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Nessuna valutazione
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Groentensoep
35min