Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
TM6 TM5

Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)

4.5 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
  • 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
  • 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh parsley, cut in pieces
  • 5 g fresh coriander, cut in pieces
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
  • 60 g olive oil
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1475 kJ / 352 kcal
Proteine
33 g
Carboidrati
16 g
Grassi
18 g
Grassi saturi
3 g
Fibre
4.9 g
Sodio
669 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative