Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
TM6 TM5

Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)

(Nessuna valutazione)

Ingredienti

  • 120 g rice vermicelli (Korean style, see tip)
  • 5 g dried shiitake mushrooms
  • 2000 g water, plus extra for cooking noodles
  • 3 tsp caster sugar
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 3 Tbsp light soy sauce
  • 4 Tbsp toasted sesame oil
  • 300 g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
  • 200 g carrots, cut in lengths (5 cm)
  • 150 g onion, halved
  • 150 g fresh button mushrooms
  • 2 medium eggs
  • 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
  • 150 g fresh spinach leaves
  • 4 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil
  • sesame seeds, toasted, for sprinkling

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2317.3 kJ / 553.8 kcal
Proteine
24.8 g
Carboidrati
41 g
Grassi
32.8 g
Grassi saturi
8.1 g
Fibre
4.1 g
Sodio
969.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative