Versioni compatibili
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Proteine
- 2.1 g
- Carboidrati
- 10.9 g
- Grassi
- 4.6 g
- Grassi saturi
- 0.6 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 337.3 mg
Ricette alternative
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Beef tacos
25 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Sticky sesame chicken
40 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Apricot Chicken
35 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h