Dispositivi & Accessori
Sweet potato quiche with prosciutto
Prep. 15min
Totale 1h 15min
6 portions
Ingredienti
-
sweet potatoes (approx. 400 g)2
-
sweet paprika2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
garlic cloves2
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Danish feta crumbled200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
eggs5
-
pouring (whipping) cream60 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
prosciutto thinly sliced100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
773.7 mg
Proteine
16.9 g
Calorie
1252.6 kJ /
298.2 kcal
Grassi
19.8 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
6.2 g
Carboidrati
12.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Zucchini lasagne
1h 30min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Mediterranean pastries
1h
Leek and ham tart
1h 55min
Spinach and feta galette
1h 50min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min