Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)

5.0 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 100 g quinoa, of choice
  • water, to soak
  • 20 g fresh coriander, leaves only, plus extra to serve
  • 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
  • 1 ½ tsp Mexican chilli powder
  • 1 garlic clove
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 20 g lime juice
  • 300 g skinless salmon fillets
  • 400 g canned kidney beans, no-added salt, drained and rinsed (see Tips)
  • 180 g cherry tomatoes, quartered
  • 100 g red onion, thinly sliced
  • 75 g mixed salad leaves
  • 1 avocado (approx. 100 g), cut into slices
  • ground black pepper, to taste
  • 1 long red chilli, trimmed and thinly sliced, to serve (optional)
  • lime, cut into wedges, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1810 kJ / 432.5 kcal
Proteine
26.3 g
Carboidrati
32.3 g
Grassi
19.5 g
Grassi saturi
5 g
Fibre
12 g
Sodio
74 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative