Dispositivi & Accessori
Taart met peer en brie
Prep. 10min
Totale 1h 10min
4 porties
Ingredienti
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (opzionale) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
434 mg
Proteine
15 g
Calorie
2100.3 kJ /
502 kcal
Grassi
27 g
Fibre
5 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
47 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pompoen & Peer
9 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nessuna valutazione
Vichyssoise met pasta
35min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Paaspastei
Nessuna valutazione
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nessuna valutazione
Vegetarisch Medaillons
Nessuna valutazione
Levercake
1h 50min
Knoflook en uien glaceren
Nessuna valutazione
Chorizo Quiche
2h 30min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nessuna valutazione
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nessuna valutazione