Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
TM6 TM5

Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

4.4 (13 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 garlic cloves
  • 1 ½ oz sugar
  • 1 ½ oz soy sauce
  • 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
  • 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
  • ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
  • 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
  • 12 oz water
  • 8 oz cabbage, diced (1 in.)
  • 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
  • 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
  • 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
  • 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1241.1 kJ / 296.6 kcal
Proteine
11.1 g
Carboidrati
52.1 g
Grassi
5.4 g
Grassi saturi
0.7 g
Fibre
4.6 g
Sodio
1198.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative