Dispositivi & Accessori
Kimchi Sauce
Prep. 5min
Totale 20min
4 jars
Ingredienti
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
1904 mg
Proteine
6 g
Calorie
787 kJ /
188 kcal
Grassi
2 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
40 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Mushroom Meat Sauce
50min
Kimchi Sauce
20min
Tom Yum Paste
45min
Chewy pistachio biscuits
45min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Chai Buey
1h 45min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Homemade Soy Milk
35min