Dispositivi & Accessori
Aglio olio e peperoncino
Prep. 15min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 - 100 g
-
water1400 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
olive oil80 g
-
dried spaghetti broken into halves500 g
-
garlic cloves3
-
long red chillies cut into pieces, plus extra to garnish2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
492.5 mg
Proteine
16.2 g
Calorie
2081.7 kJ /
495.5 kcal
Grassi
20.2 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
5.5 g
Carboidrati
60.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sambal chilli
35min
Char Kway Teow
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Nasi Lemak
45min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Macaroni ABC Soup
55min