Vegan Danish Pastries
TM6 TM5 TM31

Vegan Danish Pastries

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

Lemon Curd

  • 150 g caster sugar
  • 2 lemons, thin peelings of skin only
  • 50 g cornflour
  • 200 g coconut cream
  • 175 g freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
  • 4 drops yellow food colouring (opzionale)

Finalisation

  • 250 g vegan butter, diced (1-2 cm), then frozen
  • 250 g 00 flour, plus extra for dusting
  • 125 g water, cold
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • ½ tsp fine sea salt
  • flaked almonds, for garnishing
  • fresh blueberries, for garnishing
  • fresh raspberries, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1075.7 kJ / 257.1 kcal
Proteine
2.8 g
Carboidrati
29.7 g
Grassi
14.3 g
Grassi saturi
6 g
Fibre
1 g
Sodio
90.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative