Stir-fry Chayote
TM6 TM5

Stir-fry Chayote

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 40 g shallots
  • 20 g garlic cloves
  • 500 g chayote, peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
  • 150 g carrots, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 20 g red curly chillies, cut in diagonal slices
  • 2 cm galangal, bruised
  • 2 fresh bay leaves
  • 25 g dried shrimp, soaked to soften
  • 20 g cooking oil
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground white pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
511 kJ / 122 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
15 g
Grassi
6 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
4 g
Sodio
821 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative