Dispositivi & Accessori
Geflambeerde uientaart
Prep. 15min
Totale 1h
4 porties
Ingredienti
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
6.5 mg
Proteine
2.2 g
Calorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Grassi
3.8 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
1.5 g
Carboidrati
13.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cutter
15 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Speltbrood
Nessuna valutazione
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nessuna valutazione
Gember schillen
Nessuna valutazione
Champignon- en chocolademuffins
1h
Soezendeeg
2h
Vijgenmosterd
25min
Citroenkoekjes
Nessuna valutazione
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Nessuna valutazione
Dunne grissini
Nessuna valutazione
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione
Zweedse worteltaart
2h