![Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM5) Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c7fe6a65ca25ae013abcac39866e4449/Derivates/7a849be8da693211beeaecec44be9ed1b1ea19e1.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g fresh root ginger, peeled, in one piece
- 200 g nectarine, peeled or unpeeled, cut in halves or wedges that fit through feeder
- 200 g fresh pineapple, cut vertically in wedges that fit through feeder, core removed
- 200 g fresh mango flesh, cut vertically in wedges that fit through feeder
- 200 g papaya, cut in half lengthwise or in wedges that fit through feeder, seeds removed
- 200 g melon, cut lengthwise or in wedges that fit through feeder, seeds removed
- 200 g freshly squeezed orange juice
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g freshly squeezed lime juice
- 100 g golden caster sugar
- 2 stalks fresh lemon grass, cut in pieces (5 cm), bruised
- 50 g lychees, peeled, fresh or canned, halved (opzionale)
- 6 peppermint leaves, fresh, for serving (opzionale)
- ice cream, for serving (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 8 portions
- Calorie
- 4223.1 kJ / 1009.4 kcal
- Proteine
- 10.1 g
- Carboidrati
- 254.6 g
- Grassi
- 3.5 g
- Grassi saturi
- 0.7 g
- Fibre
- 15.6 g
- Sodio
- 60.8 mg
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