Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast

Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast

4.8 42 valutazioni
Prep. 5min
Totale 25min
4 portions

Ingredienti

  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)
    350 g
  • granulated sugar (see tip) (optional)
    10 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper plus extra for serving
    1 tsp
  • balsamic vinegar
    2 tsp
  • avocados (approx. 3-4 large avocados), ripe, cut in pieces
    400 g
  • white wine vinegar
    10 g
  • medium eggs cold
    4
  • sourdough bread
    4 slices
  • ground black pepper for serving

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 portion

Sodio 2104.4 mg
Proteine 25.3 g
Calorie 3008.4 kJ / 719 kcal
Grassi 31.2 g
Fibre 11 g
Grassi saturi 5.8 g
Carboidrati 88.3 g

Ti piace quello che vedi?

Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il mondo di Cookidoo®. Senza alcun vincolo.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Potrebbe anche interessarti...