Dispositivi & Accessori
Fatayer met kaas en munt
Prep. 30min
Totale 2h
12 stuks
Ingredienti
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
6 g
Calorie
921.2 kJ /
220 kcal
Grassi
11 g
Fibre
1.1 g
Carboidrati
23.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ramadan
20 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Inktvis "à Lagareiro"
Nessuna valutazione
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Cashew- en kokosmelk
10min
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Glühwein
15min
Batbout met kaas
30min
Ezogelin Soep
1h 5min
Linzensoep met spinazie
50min
Avocadosap met dadels
5min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min