Dispositivi & Accessori
Spanish Tortilla
Prep. 30min
Totale 1h
8 portions
Ingredienti
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
288.1 mg
Proteine
9.6 g
Calorie
1197 kJ /
286 kcal
Grassi
21.6 g
Fibre
1.7 g
Grassi saturi
3.9 g
Carboidrati
13.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1h 45min
Browned Pork Rice
1h
Pasta alla Nerano
40min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Nessuna valutazione
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Mushroom Wellington
2h 20min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min