Dispositivi & Accessori
Brandy snaps
Prep. 10min
Totale 30min
10 pieces
Ingredienti
-
salted butter45 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
ground ginger1 tsp
-
plain flour45 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
brandy (optional)½ tsp
-
icing sugar1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
35 mg
Proteine
1.6 g
Calorie
708.1 kJ /
169.2 kcal
Grassi
10.4 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
6.5 g
Carboidrati
17.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Retro
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Yorkshire puddings
3h 40min
Peach and custard cream muffins
50min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Quick puff pastry
1h 20min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Ginger fluff
50min
Melting moments with lemon cream
45min
Scotch eggs
50min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Traditional sausage rolls
50min