Dispositivi & Accessori
Caramel feijoa upside down cake
Prep. 20min
Totale 1h 10min
8 portions
Ingredienti
Topping
-
olive oil spray for greasing
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
brown sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
feijoas trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)3 - 6
Cake
-
unsalted butter softened70 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
milk150 g
-
natural yoghurt50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
174.8 mg
Proteine
4.3 g
Calorie
1681.1 kJ /
400.3 kcal
Grassi
18.6 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
12 g
Carboidrati
54.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Focus on Feijoas
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
ANZAC biscuits
40min
Tomato relish
2h 10min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Ginger slice
1h 35min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Afghan biscuits
25min
Melting moments with lemon cream
45min
Lemonade scones
25min