Dispositivi & Accessori
Pulled barbecue jackfruit
Prep. 10min
Totale 25min
4 porties
Ingredienti
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
2.9 g
Calorie
511.5 kJ /
121.8 kcal
Grassi
2.6 g
Fibre
3.6 g
Carboidrati
20.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan hoofdgerechten
11 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nessuna valutazione
Alpenmacaroni
45min
Perzik- en Amandelijs
Nessuna valutazione
Virgin chai vanille cocktail
45min
Vegan challah brood
2h 30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
Boekweit met champignons
25min
Hornazo
Nessuna valutazione
Koken van parelspeltgraan
Nessuna valutazione
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nessuna valutazione